Pitanja i odgovori

Kako vam možemo pomoći?
Televizija

video

Za pristup MAXtv videoteci pritisnite tipku Videoteka na daljinskom upravljaču. Otvorit će se početni ekran videoteke s pregledom pripadajućih filmova koji su podijeljeni:  prema kategoriji, po nazivu od A do Ž  te s funkcijom pretraživanja po ključnoj riječi.

Filmove unutar kategorija možete pregledavati pomoću navigacijskih tipki na daljinskom upravljaču - "Gore" / "Dolje" za odabir kategorije ili filma i "Desno" za odabir te "Lijevo" za vraćanje natrag.

videoteka

Prilikom pregleda filmova u pojedinoj kategoriji s desne strane prikazat se kratak opis filma s plakatom i cijenom unajmljivanja.

videoteka

Nakon odabira filma prikazat će se info ekran o spomenutom filmskom naslovu. Tu možete pročitati opširniji sadržaj, pogledati najavu (ukoliko postoji) te unajmiti film unosom PIN-a za kupnju. Nakon što unesete ispravan PIN, možete pogledati film ili unajmiti još filmova. Pomoću tipki za premotavanje unaprijed ili unatrag možete odabrati druge filmove u trenutnoj kategoriji. Pritisnite premotavanje unaprijed za sljedeći film, odnosno premotavanje unatrag za prethodni film u kategoriji.

videoteka

Kontrole za vrijeme gledanja filma:

Za vrijeme gledanja filma možete koristiti sljedeće kontrole na daljinskom upravljaču:

PLAY / PAUZA – za pokretanje i pauziranje prikazivanja Ukoliko se film ne gleda  duže od 30 minuta, sustav se prebacuje na televiziju (Live TV).

video

Premotavanje unaprijed – dostupne su dvije brzine premotavanja: 5x i 10x ubrzano.

vidoe

Premotavanje unatrag – dostupne su dvije brzine premotavanja: 5x i 10x ubrzano.

video

STOP – zaustavlja gledanje filma i vraća vas na glavni ekran videoteke.

video

Za vrijeme gledanja filma možete unijeti proizvoljni vremenski period u formatu hh:mm:ss (sati: minute: sekunde) i zatim kliknuti na tipku >> (premotavanje unaprijed) ili << (premotavanje unatrag) – film će 'skočiti' za uneseni vremenski period unaprijed ili unatrag. Filmove kojima još nije istekao period u kojem se mogu unajmiti možete pronaći u kategoriji Unajmljeni filmovi.

Pregled sadržaja videoteke:

Sadržaje iz videoteke možete pretraživati po kriterijima: Ključne riječi, Naziv filma, Glumci, Redatelj, Trenutačno unajmljeni filmovi i A-Z.

Npr. pregled sadržaja videoteke Po ključnoj riječi – odabirom ove opcije prikazat će se virtualna tipkovnica pomoću koje možete unijeti željeni pojam. Unesite ga odabirom slova pomoću navigacijskih tipki i pritiskom na tipku OK. Također možete unijeti razmak ili obrisati krivo uneseno slovo. Kada završite s unosom, odaberite upiši. 

videoteka

Nakon što vam se prikažu rezultati pretraživanja, pomoću navigacijskih tipki odaberite željeni rezultat. 
Nakon što posudite film iz videoteke, isti ostaje kod vas u periodu od 24 sata, a zatim se sam "vraća". Tijekom tih 24 sata film može pogledati neograničeno puta (prekidati ga, puštati od početka...itd).

Povratak na vrh