Pitanja i odgovori

Kako vam možemo pomoći?
Internet
Uređaj Stanje Boja Opis
Centralna
jedinica


 
Bijela Konstantno Normalno radno stanje
Treptanje Preko portala usluge zatraženo je da centralna jedinica traži nove uređaje, senzore ili opremu.
Bijela
prigušena
Konstantno Centralna jedinice je prešla na rad na bateriju. Provjerite je li dobro spojena u električnu utičnicu te je li nestalo električne energije. Tijekom tog stanja usluga zadržava i dalje svu funkcionalnost (osim kamere i svjetiljke). Baterija može podržati rad usluge do 10 sati, što može biti i znatno manje u ovisnosti o aktivnostima (npr. česte dojave senzora).
Crveno/roza Konstantno Pojavila se greška. Ako se ne promijeni stanje LED lampice unutar 10 minuta, potrebno je resetirati centralnu jedinicu.
Treptanje Centralna jedinica se konfigurira ili resetira.To može nastati iz razloga što ste na portalu napravili promjene koje to zahtjevaju ili se centralna jedinica nakon resetiranja ponovo pali.

Važno:   Tijekom ovog stanja ne preporučuje se raditi bilo kakve promjene po uređajima ili portalu. Ako se LED lampice unutar 10 minuta ne promijene na konstantno bijelo, resetirajte centralnu jedinicu.
Senzor pokreta
 
Zelena Treptanje jednom
u sekundi
Preko online portala kliknuli ste na postavke senzora pokreta te je LED lampica počela treptati unutar 2 minute nakon toga. Indentifikacija senzora je u tijeku, senzor je u optimalnom dosegu centralne jedinice.
Treptanje dva puta
u tri sekunde
Preko online portala kliknuli ste na postavke senzora pokreta te je LED lampica počela treptati (unutar 2 minute nakon toga). Identifikacija senzora je u tijeku, ali senzor nije u optimalnom dosegu centralne jedinice te ga moramo približiti centralnoj jedinici, ili osigurati da između njih ima što manje zapreka (zidova).
 Isključeno Senzor u stanju čekanja ili je isključen.
Senzor za
vrata ili prozor
 
Zelena Treptanje jednom
u sekundi
Preko online portala kliknuli ste na postavke senzora vrata ili prozora te je LED lampica počela treptati unutar 2 minute nakon toga. Indentifikacija senzora je u tijeku, senzor je u optimalnom dosegu centralne jedinice.
Treptanje dva puta
u tri sekunde
Preko online portala kliknuli ste na postavke senzora vrata ili prozora te je LED lampica počela treptati (unutar 2 minute nakon toga). Identifikacija senzora je u tijeku, ali senzor nije u optimalnom dosegu centralne jedinice te ga moramo približiti centralnoj jedinici ili osigurati da između njih ima što manje zapreka (zidova).
Isključeno  Senzor je u stanju čekanja ili je isključen.
Privjesak
 
Zelena
Narančasta
Zatreperi jednom
na kratko
Putem privjeska ste uspješno uključili ili isključili alarm.
Zatreperi jednom
na kratko
Putem privjeska ste pokušali uključiti ili isključiti alarm. Kako bi te akcije bile uspješne, unutar nekoliko sekundi nakon toga LED lampice moraju zatreperiti zeleno. Ako se to ne dogodi, privjesak nije u dometu centralne jedinice te joj ga morate približiti.
Isključeno  Privjesak u stanju čekanja ili je isključen.
Kamera    
Power
 
Zelena Konstantno Normalno radno stanje, kamera je spojena na struju te je uspješno uključena.
Treptanje Kamera je tek uključena u struju. Ako se stanje LED lampice unutar 10 minuta ne promijeni na konstantno zeleno, resetirajte kameru.
 Isključeno 1. Kamera nije uključena u struju te nije funkcionalna, ili
2. U postavkama kamere ste odabrali da LED lampice ne budu upaljene ni tijekom njezinog rada.
Network
 
Zelena Konstantno Stanje čekanja. Kamera je ostvarila vezu s modemom, ali s nje trenutačno nema prijenosa slike.
Treptanje 1. Kamera je tek uključena. Ako se stanje LED lampice unutar 10 minuta nakon paljenja ne promijeni na konstantno zeleno, resetirajte kameru.
2. Kamera ima ostvarenu vezu s modemom te je trenutačno s nje u tijeku prijenos slike.
 Isključeno 1. Kamera nije spojena na struju i nije funkcionalna.
2. U postavkama kamere ste odabrali da LED lampice na kameri ne budu upaljene ni tijekom njezina rada.
Povratak na vrh